Tot nu ați înțeles de ce este Dragnea la închisoare? Notați: „De...

Tot nu ați înțeles de ce este Dragnea la închisoare?
Notați: „De vină e naționalismul”!

0 196

Prada numită România, pe care puseseră mâna asasinii economici planetari cu concursul inamicilor tradiționali, trebuia devorată în tihnă. Cum era de așteptat, s-au ivit însă iubitorii de neam și de țară care agitau spiritele în speranța trezirii din letargie a însetaților de liberatate și democrație.
Râvnitorii importantelor resurse ale noii colonii au început metodic selecția cadrelor noii propagande de discreditare, izolare și anihilare a turbulenților patrioți.

Au fost scoși, în diferite moduri, rând pe rând din arenă: Radu Ceontea, Gheorghe Dumitrașcu, Titus Raveica, Eugen Barbu, Valeriu Buzea, Mircea Mușat, Ion Alexandru Munteanu, Florin Constantiniu, Gheorghe Buzatu, Ion Coja, apoi Adrian Păunescu, Corneliu Vadim Tudor, Eugen Mihăescu, Mihai Ungheanu, Gheorghe Funar ș.a..

Cu aceștia, ONG-urile finanțate de cercuri interesate din exterior, bursierii Soros și medaliații unor ambasade au dat o luptă grea, lovindu-se nu numai de imunitatea la șantaj,  momeli și tentații ariviste ci, mai ales, de probitatea morală și profesională a acelor strălucite personalități ale științei și culturii naționale.

  Prada numită România, pe care puseseră mâna asasinii economici planetari cu concursul inamicilor tradiționali, trebuia devorată în tihnă. Cum […]

A apărut apoi un alt soi de „naționaliști”: descurcăreții, deschiși concomitent chiverniselii personale dar și „servirii binelui public” și „interesului  national”, precum Adrian Năstase, Mircea Geoană, Victor Ponta și Liviu Dragnea.

Ultimul e puțin mai ciudat decât ceilalți pentru că nu are nici un fel de apetit cultural, singurul lui talent fiind cel de administrator al averii personale și al avuției publice, uneori confundându-le sau combinându-le.

De ce o fi ales el să fie și un pic, măcar 5% acolo, naționalist, e greu de decodificat. Să nu fi înțeles el, cu mintea lui destul de abilă și cu pronunțatul lui instinct de conservare, lucrul elementar că i se va tolera orice, să se îmbogățească oricât, să se dedulcească la orice plăcere, să-și care banii în paradisuri fiscale, să facă orice numai să nu deranjeze interesele marilor putori de acaparare a importantelor resurse naturale de petrol, gaze, lemn, etc. ?

Să nu fi văzut el la maestrul lui, Traian Băsescu, și la alții, că trădarea consecventă a țării către „marii licurici” este cel mai fertil izvor de fericire și cel mai sigur scut de protecție și apărare? Ce l-o fi apucat pe el să le modifice proiectul de lege pentru cedarea gratuită a gazelor din Marea Neagră celor de la Exxon Mobile? Ce, or să se pricopsească românii cu cei 10% redevențe pe care nici nu avem cum să-i calculăm, neavând nici un control precis asupra cantităților reale ce vor fi extrase? De ce nu i-o fi lăsat cu 3,5% ca la OMV?

Dacă Dragnea trăda grosier România și pe români nu avea azi nici o problemă, nu îl condamna nimeni pentru referendumul anti-Băsescu și nici pentru că niște femei nu s-au dus la serviciul lor bându-și cafeaua pe la partid.

Ponta și Tăriceanu au înțeles, s-au conformat și s-au salvat.

Nu ar mai fi fost nevoie de mișcările haștag istericilor lui Soros, nici de avertismentele lui Klem, Timmermans, Verhofstadt, ori de spectacolul funambulesc al urmării sale de către hoardele de huiduitori în drumul spre penitenciar.

Acum îl au puțin pe conștiință Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu și Șerban Nicolae, naționaliștii PSD-ului, chiar dacă nici lor nu le-a surâs mereu norocul din aceeași pricină hiper absurdă: iubirea pătimașă pentru români și România, cultul pentru eroii nreamului și respectul pentru valorile naționale.

Sacrificiul nimănui nu va putea opri România de pe topoganul căderii din Istorie, pentru că se pare că atât ne-a fost scris să rezistăm ca stat național unitar, independent și suveran. Cine se opune acestui proces este scuipat, huiduit, supus ritualic oprobriului public și aruncat în temniță, spre satisfacția buimacă a unor desțărați mancurtizați, bătuți în cap ca să-și uite părinții.

 De vină nu e „hoția lui Dragnea”. Pentru hoție ar fi fost protejat, adulat, sărutat părintește pe frunte de șefii structurilor continentale. De vină e bizara lui opțiune de a face, măcar cât de puțin, printre picături, și politică națională. Toată zarva din presa acestor zile stă mărturie de halul deplorabil în care a fost adusă autodistructiva obște românească.

Diabolizarea programatică a oricărui oponent al spolierii României de resurse va avea de acum încolo succes garantat, atât timp cât foarte puțini români se mai îndârjesc să gândească cu propriul cap, celor mai  mulți fiindu-le mai la îndemână televizorul.

Mircea COSTACHE

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.