Tot mai multe actiuni caritabile

Tot mai multe actiuni caritabile

0 75

Vesti bune pentru cei care au nevoie de ajutor : actiunile caritabile din Romania si cele din orasul nostru sunt in crestere.
Cei 2% din salariu care sunt redirectionati spre fundatiile caritabile ii ajuta enorm de mult pe cei nevoiasi.
In topul fundatiilor care au primit bani prin prevederea 2% se afla Hospice, cu ambele stationare, din Bucuresti si Brasov.
Cei 7.135 de contribuabili, salariati ai firmelor din intreg judetul Brasov, au strans in 2007 pentru Hospice Brasov, 240 000 lei.
„Am avut o campanie pentru a-i atrage pe oameni spre Hospice «Casa Sperantei». Ea a fost sustinuta de sloganul «ALEGE-MA SI AM SA FUR… un zambet de pe chipul trist al mamei mele». A atras 253.105 de lei noi prin directionarea a 2% din impozit de catre 7.520 de contribuabili din 23 de judete. Sprijinul lor a facut posibil accesul pentru o luna de zile la servicii de ingrijire la domiciliu, internare in unitatea spital, centre de zi, centru educational si cabinet de consultatii de specialitate, pentru 220 de adulti si copii cu boli incurabile“, explica Laura Iosub, coordonatorul na?ional al campaniei lansate anul trecut de Hospice.
„500 de copii mor anual in Romania din cauza cancerului si de trei ori mai multi din cauza unor boli progresive, non-maligne. Noi consideram ca responsabilitatea pentru ingrijirea semenilor nostri in suferinte revine tuturor. Oameni obisnuiti, companii mici sau mari, institutii, toti avem ceva de dat pentru alinarea durerii“, mai aduaga aceasta, incercand sa sensibilizeze cat mai multe persoane pentru atragerea de fonduri pentru o cauza cu-adevarat nobila.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.