Topul Naţional al Firmelor, ediţia a XIX-a

Topul Naţional al Firmelor, ediţia a XIX-a

0 233
Camera de ComerÅ£ ÅŸi Industrie a României organizează joi, 22 noiembrie, în Aula Candelabrelor a Palatului CCIR, cea de-a XIX-a ediÅ£ie a 'Topului NaÅ£ional al Firmelor', cel mai important eveniment anual al elitei oamenilor de afaceri din România.
Topul NaÅ£ional al Firmelor 2012 este adevărata competiÅ£ie a mediului de afaceri, menită să promoveze valorile prin ierarhizarea obiectivă a firmelor, în care este apreciată în egală măsură performanÅ£a ÅŸi viziunea inovativă a managerilor acestora, potrivit unui comunicat al Camerei de ComerÅ£ ÅŸi Industrie a României.
Topul NaÅ£ional al Firmelor realizat de Camera de ComerÅ£ NaÅ£ională cuprinde 6424 de operatori economici, clasaÅ£i pe primele locuri la nivel naÅ£ional, în cele ÅŸase domenii majore de activitate, respectiv: cercetare, dezvoltare ÅŸi high-tech (580); industrie (2880); agricultură, pescuit, piscicultură (259); construcÅ£ii (285); servicii (1913); comerÅ£-turism (907).
Au obÅ£inut Premiul NaÅ£ional un număr de 917 firme, dintre care peste o treime sunt din industrie (376), circa 30% (271 de firme) din servicii, o zecime (90 de companii) din cercetare, dezvoltare ÅŸi hightech, 112 companii din comerÅ£-turism, 35 de companii premiate sunt din sectorul construcÅ£iilor ÅŸi numai 33 din agricultură, pescuit, piscicultură.  
Potrivit CCIR, stabilirea firmelor laureate s-a realizat conform unei metodologii unitare, la nivel naÅ£ional, adoptată de întreg Sistemul Cameral.
Unicitatea ÅŸi complexitatea acestui clasament este determinată tocmai de specificul multicriterial al metodologiei de top. Criteriile din metodologia aplicată la nivel naÅ£ional fac din Topul NaÅ£ional al Firmelor cel mai important indicator al reuÅŸitei în afaceri.  
De asemenea, la eveniment va fi lansat catalogul electronic 'Topul NaÅ£ional al Firmelor 2012', care cuprinde baza de date cu cele 6424 de companii clasificate pe primele 10 locuri în Top, un adevărat barometru al mediului de afaceri românesc ÅŸi realităţii economice a anului 2012.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.