Topul facultatilor, realizat de studenti

Topul facultatilor, realizat de studenti

0 117

In cadrul unui proiect legat de ghidul admiterii la facultate, Organizatia nonguvernamentala Educativa va realiza mai multe topuri ale facultatilor din Romania, in functie de modul in care acestea sunt percepute de actualii si viitori studenti.


?


Criteriile de baza


Clasamentele se vor realiza in functie de competivitate, adica de cati candidati sunt pe un loc si care a fost ultima medie de admitere si in functie de cati studenti termina facultatea si cati absolventi isi continua studiile post universitare la aceeasi facultate. Se va avea in vedere ce dotari are institutia, cat este fondul de burse sau cate carti sunt in biblioteca facultatii.


Pe langa aceste topuri, vor exista si mai multe topuri interactive, unde studentii vor putea vota care este cea mai buna facultate dintr-un anumit domeniu.


De asemenea, Educativa isi propune ?sa realizeze un top al facultatilor in functie de incadrarea pe piata muncii a absolventilor.


Educativa este un grup de companii si organizatii nonguvernamentale, care lucreaza impreuna pentru a realiza diverse proiecte legate de educatie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.