Tomograf de ultima generatie la Brasov

Tomograf de ultima generatie la Brasov

0 109

Hiperdia Brasov a facut o investitie importanta, destul de costisitoare, dar extrem de utila pentru sistemul de sanatate din Romania. A fost achizitionat un tomograf de ultima ora in valoare de peste un milion de euro.


??????????? Tomograful este singurul de acest fel din tara, printre calitatile principale pe care le prezinta fiind viteza de procesare a informatiilor si identificarea patologiilor extrem de diversifcate. Acuratetea diagnosticului este deosebita, aparatul fiind capabil sa efectueze ca angiocoronarograma neinvaziva, angio-CT pentru vase periferice si centrale, endoscopia virtuala, etc.


??????????? Tiberiu Roth, directorul general al Hiperdia, intentioneaza sa modernizeze aceasta companie brasoveana, aparatura achitionata fiind de ultima generatie: RMN, CT, mamograf Siemens Mammomat 3000 Nova.


??????????? Analizatorul de imunologie AxSYM este un alt aparat deosebit de important care se afla in posesia Hiperdia Brasov, aparatul putand monitoriza de la tratamente cu droguri pana la cele impotriva cancerului, anemii, diabet, infertilitate, afectiuni hepatice si renale,? etc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.