Tomas Ryde a fost înlăturat de la cârma echipei naționale de handbal...

Tomas Ryde a fost înlăturat de la cârma echipei naționale de handbal feminin a României

0 138

Comisia Tehnică – Subcomisia de Senioare a Federației Române de Handbal s-a reunit luni la București, pentru a analiza prestația României la Campionatul Mondial. Tricolorele au terminat pe locul 12 în Japonia, dar și mai deranjantă a fost maniera în care echipa națională s-a prezentat. România a pierdut trei jocuri la cel puțin 12 goluri diferență, ajungând să fie înfrântă și de Japonia cu 37-20.

Antrenorul Tomas Rydem care a venit direct de la aeroport și a prezentat raportul, și-a asumat greșelile, iar la final a susținut că este demn și dispus să renunțe la post dacă membrii Comisiei Tehnice vor vota că trebuie făcută schimbarea. Majoritatea a decis că selecționerul Tomas Ryde ar trebui să plece.

S-au făcut și propuneri în cadrul Comisiei Tehnice pentru postul de selecționer. Foarte probabil, viitorul antrenor va fi român. S-au rostit vreo cinci nume: Florentin Pera, Bogdan Burcea, Aurelian Roșca, Ovidiu Mihăilă, Gheorghe Tadici, însă ultimul ar fi exclus varianta de a prelua echipa națională.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.