Toleranță extremă sau copy-paste? Scripcaru amânat din nou în dosarul CET exact...

Toleranță extremă sau copy-paste? Scripcaru amânat din nou în dosarul CET exact cum s-a întâmplat și în dosarul Skoda!!!

3 332

Curtea de Apel Brașov a amânat din nou pronunțarea în dosarul CET, dosar în care primarul Brașovului, George Scripcaru este acuzat de luare de mită. Este a patra oară consecutiv când pronunțarea este amânată.
În dosarul Skoda au fost nu mai puâin de 10 – zece – amânări, record absolut al justiției brașovene după 1989!
Vedeți articolul:
,,Scripcaru şi-a obţinut motivarea după opt luni în dosarul Skoda! Cum şi-a motivat edilul escapadele, abuzurile si accidentele citiţi aici!”
Acum instanța a acordat un nou termen de două săptămâni pentru a pronunța decizia în dosarul în care Scripcaru este acuzat de luare de mită, respectiv pe 25 martie au decis judecătorii Curții de Apel Brașov. Asfel acesta a devenit noul termen pentru a da sentința în acet dosar.
Amintim că procurorii DNA Brasov l-au trimis în judecată, la jumătatea lunii februarie 2016, pe George Scripcaru, pentru abuz în serviciu, instigare la tentativă de abuz în serviciu și luare de mită.

În aceeași cauză sunt judecați Adina Durbacă, viceprimar al Brașovului la acea vreme, pentru instigare la tentativă de abuz în serviciu, Silviu Calin Pop, administratorul firmei Tetkron care ar fi fost favorizată de Primaria Brașov, pentru complicitate la abuz în serviciu, uz de fals, dare de mită și spălare de bani, Attila Radnoti, director al Direcției Tehnice a Primăriei Brașov, pentru abuz în serviciu și uz de fals, Liliana Horga, director executiv adjunct al Direcției Tehnice a Primăriei Brașov atunci, actualmente unul din directorii CNAIR Brașov, pentru abuz în serviciu, uz de fals și tentativă de abuz în serviciu. Dar și pe David Mihai Ciprian – foto impreună cu Scripcaru – pentru protejarea intereselor BEPCO SRL.

Procurorii îl acuză încă din 2016 pe primar, dar şi pe funcţionari publici anterior menționați şi pe administratorul Silviu Calin Pop că au falimentat CET Braşov în favoarea unei companii private de termoficare.
Potrivit procurorilor, în perioada 2010-2011 reprezentanţii SC CET SA şi TETKRON SRL, societăţi având ca unic asociat Municipiul Braşov, au încheiat cu o companie privată (BEPCO SRL ) contracte de vânzare cumpărare sau prestări servicii cu încălcarea normelor legale. Dosarul trenează.

Mai multe amănunte găsiți aici: ,,Déjà Vu. Scripcaru o nouă amânare în dosarul ,,şpagă de la CET”
Iulian Rinder

COMENTARII

 1. Domnule Solom Gabi – tot degeaba sistemul si talibanii sai vor avea grija să mai câștige un mandat. Singurul meu – și foarte egoist avantaj – este că o să mai am subiecte de presă patru ani de aici încolo! Glumă amară.
  Doamnă Maricica Manea – Dumnezeul lui Scripcaru are chip cioplit în bancnote. De cash îi este frică și acolo se închină ca orice neo-marxist progresist.

 2. A pus tot sportul la pamant ,avem cea mai scumpa apa potabila,cel mai poluat oras,e hot dovedit ,incult,mincinos ,netransparent,a distrus spatiul verde si zone impadurite,cu banii de la patinuar si-a facut 2 vile,ude-i aeroportul,spitalul,sala polivalenta ?Du-te ba tarane needucat la coada vacii ,de unde ai venit.

 3. Trist că banii pun stăpânire dacă nu ai limită și frică de Dumnezeu
  Să se facă lumină odată cu acest scripcaru, neica nimeni și acum a ajuns stăpân pe instituțiile statului, jicniri la adresa angajaților, te privește de sus .
  Expresia cui nui convine in Brașov să plece este revoltătoare in ședința de consiliu local.
  Păi pleacă tu măi ciobane de unde ai venit.
  Ai fost ales să te ocupi de probleme brașovenilor, să îi respecți
  Cultura in Brașov e la pământ acum in 2020.
  Ajunge să pleci să te odihnești poate ai obosit.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.