Tolea vrea trei luni pauza de la zdup

Tolea vrea trei luni pauza de la zdup

0 162

Intr-o vreme cand puscariile mai degraba primesc clienti decat ii lasa in libertate exista detinuti care uzeaza de tot soiul de tertipuri ca sa mai guste un pic libertatea de care au fost privati. Unul din ei este puscariasul Tolea, care s-a cerut intr-o pauza de trei luni. Condamnat la 4 ani de inchisoare in urma scandalului de la Scotch Club din 1999, Anatolie Ciumac a solicitat intreruperea pedepsei. Tolea vrea sa fie timp de trei luni alaturi de copilul sau pe care fosta sa sotie l-a abandonat in grija surorii ei.
Arestat in direct la un post de televiziune din Capitala in luna martie, Tolea a ajuns din vedeta TV direct dupa gratii. Basarabeanul are de ispasit nu mai putin de 4 ani de inchisoare pentru tentativa de omor savarsita cu ocazia scandalului din noaptea de 22 spre 23 iunie 1999 din fata Scotch Club. In motivarea cererii de intrerupere a pedepsei, Tolea Ciumac se arata ingrijorat de soarta copilului sau, fata de care fosta sa nevasta, cocota de trista faima Magda Ciumac, nu se comporta ca o mama.
Cererea lui Tolea a fost judecata ieri dimineata de Tribunalul Brasov. Instanta a ramas in pronuntare pana la orele amiezii, cand cererea lui Tolea a fost respinsa. Avocatul basarabeanului are 10 zile la dispozitie sa faca recurs la solutia instantei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.