Tokes face declaratii

Tokes face declaratii

0 152

Europarlamentarul Laszlo Tokes si-a precizat punctul de vedere referitor la actiunea de divort intentats de sotia sa, Edith Tokes, prin intermediul unui comunicat de press, in care afirms cs este „cea mai mare criza si provocare” din viata sa.

Europarlamentarul Laszlo Tokes face apel la discretie in privinta procesului de divort intentat de soþia sa.
„Ca om care isi iubeste familia si copiii, traiesc aceste momente ca cea mai mare criza si provocare din viata mea. Nu doresc ca acest caz sa evolueze in spatiul public, deoarece doresc sa imi apar copiii mei dragi si pe noi insine de intentiile politice evident daunatoare si de presa de scandal”, se arata in comunicatul de presa trimis de europarlamentarul Laszlo Tokes.

Fostul episcop reformat de Piatra Craiului sustine ca nu a primit inca o citatie pentru procesul de divort, insa a luat act de decizia sotiei sale.
„Dupa ce anul trecut, in decembrie, sotia mea m-a parasit si s-a mutat de acasa, saptamana trecuta a inaintat cererea de divort. Deoarece nu am putut sa schimb aceasta situatie, sunt nevoit sa respect si sa iau act de aceasta decizie”, afirma Tokes.

Sotia europarlamentarului Laszlo Tokes a inregistrat, in 23 martie, la Judecatoria Oradea, cererea de divorþ, dupa 25 de ani de casnicie, acuzandu-si sotul de infidelitate. Prima infatisare este programata pentru data de 12 mai.

Se pare ca acest popa reformat, departandu-se de Dumnezeu prin intrarea intr-o politica stramba, continua balada minciunii si in particular, asa cum este obisnuit sa o faca public. Nu cumva sufera de paranoia? Ramane de vazut dupa ce va incepe procesul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.