Tocanitza cu ciolan de Bucuresti !

Tocanitza cu ciolan de Bucuresti !

0 77
Ingrediente : Un popor ametit, necopt, fara miez si multe …ciolane; Trei patru partide mari si cateva mai mici de diverse culori; O blonda de Plescoi; Un varf de boc, ca sa ai dece sa Ridzi… O legatura mare de servicii secrete cu urechi fine; O Curte Constitutionala moale si bine fragezita din toate partile; Cateva cozi de procurori; care se pun langa doua trei ONG-uri si sindicate stafidite;  
Condimente :
  • Apa de ploaie;
  • Praf in ochi;
  • Gargara macinata;
  • Zeama de baliverne;
  • Tupeu varsat;
Mod  de  preparare: Se taie poporul in doua parti, una buna si una rea. Apoi fiecare bucata se taie in doua, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura.
Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile. Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda. Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putine apa de ploaie. Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta. Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide. Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi.
Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete.
Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la  racoare. Din cand in cand se gusta si se… reevalueaza. Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere. Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc. Pe langa el se mai presara doua trei partide mici si bine fragezite. Restul de partide se presara dupa gust.
Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata. Se aseaza totul peste poporul deja bine dinstuit si se da la copt. Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat. Se serveste rece, pe stomacul gol.
In caz de problem digestive sunati la 112.
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.