Toate echipele de junioare de la Corona au obţinut calificarea pentru turneele...

Toate echipele de junioare de la Corona au obţinut calificarea pentru turneele finale ale campionatelor naţionale

0 386

Junioarele II de la Corona, antrenate de Mariana Tîrcă, şi-au confirmat valoarea şi la cel de-al doilea turneu semifinal al campionatului naţional, disputat week-end-ul trecut în localitatea harhiteană Lazarea, în care au obţinut ,,la pas” calificarea la turneul final al campionatului ! Va fi o competiţie în care, fără doar şi poate, sportivele Coronei se vor bate pentru titlul naţional. Junioarele II au obţinut calificarea după trei victorii categorice : 40-15 cu CSŞ Petroşani; 34-15, cu LPS Slatina şi 29-18 cu LPS Brăila. ,,Mă bucur foarte tare că am reuşit să bifăm, dacă se poate spune aşa, calificarea la turneul final şi cu junioarele II. Este o realizare foarte mare că am câştigat la scor cele trei meciuri, mai ales că rezultatele obţinute au fost obţinute în condiţiile în care am jucat cu absolut toate jucătoarele înscrise pe foaie nu doar cu cele titulare. Cu siguranţă vom munci mult şi în cele zece zile care ne-au mai rămas, pentru a pregăti cât mai bine jocurile de la turneul final. Nu va fi o competiţie uşoară, dar suntem pregătiţi să luăm totul pas cu pas, pentru a ajunge acolo unde ne dorim. În acest moment, tot ce îmi dooresc este ca toate fetele să fie sănătoase şi să abordăm turneul final cu efectiv complet”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă. La turneul de la Lazarea, junioarele Coronei, Sorina Tîrcă (17 ani) şi Denisa Creţu (16 ani) şi-au sărbătorit alături de echipă ziua de naştere.

În acest moment, toate cele trei echipe de la Corona, junioare IV, junioare III şi junioare II, au obţinut calificarea la turneul final al campionatelor naţionale.
Prima grupă de la Corona care va intra ,,în focurile” turneului final este cea de junioare III, în perioada 3-5 iunie, la Sfântu Gheorghe. La junioare II şi IV turneul final va fi în aceeaşi perioadă, 9-12 iunie. Junioarele IV vor juca la Braşov, în vreme ce pentru turneul final al junioarelor II nu a fost anunţat oficial oraşul în care se va disputa competiţia, însă, după toate probablilităţile, acesta va fi Piteşti

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.