TOAMNA SE ADUNA MACESELE

TOAMNA SE ADUNA MACESELE

0 151

TOAMNA? SE? ADUNA? MACESELE


?


O placuta surpriza am avut cand, intrand in hala agroalimentara a pietei “ Dacia “ am vazut pe o taraba, frumos insirate, vreo 40-50 de peturi de doi litri cu pasta de macese. Asa mi-am adus aminte ca in copilarie nu ma mai saturam sa mananc gem de macese.


Am intrat in vorba cu draguta domnisoara din spatele tarabei si am aflat ca este din Reghin-Mures, ca preparatul este de fapt un semipreparat obtinut din pulpa fructelor intr-un utilaj special, semipreparat a carui finisare o continua fiecare acasa, dupa gust. De fapt modul de preparare este trecut pe eticheta de pe pet. Iar aceasta pasta de macese poate fi folosita si de diabetici, ea necontinand zahar sau conservanti. Cei cativa cumparatori cu care am discutat in scurtul timp cat am stat la taraba mi-au spus ca, luand aceasta pasta de macese si preparand-o dupa gust, ies mult mai ieftin decat echivalentul ce se gaseste in marile magazine. Iar macesul este un fruc foarte bun la tratarea avitaminozelor, a tulburarilor de circulatie periferica, a sechelelor de hepatita, a dischineziei biliare, a helmatiazelor si a altor boli, el fiind un tonic vitaminizant, scazand permeabilitatea si fragilitatea capilara, normalizand circulatia periferica, fiind un hepatic protector si avand inca o sumedenie de proprietati.


Prin aceste randuri nu doresc sa-i fac reclama produsului dragutei domnisoare, dar va invite sa o vizitati cumparandu-l. Merita pentru sanatatea dumneavoastra.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.