Toaletele publice vs Ministerul Turismului

Toaletele publice vs Ministerul Turismului

0 166

Ministerul Turismului recunoaste ca lipsa de toalete publice din locurile frecventate de turisti reprezinta o problema grava, care trebuie rezolvata cat mai curand, insa rezolvarea ei nu este de competenta sa, ci a administratiilor locale si a Administratiei Nationale a Drumurilor.
Reactia vine dupa ce, vineri, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) a anuntat ca Ministerul Turismului nu s-a implicat inca in rezolvarea problemei toaletelor publice din zonele turistice si a reclamat campaniile derulate de acest minister pentru promovarea pe plan extern.
Mai mult, ministerul Turismului a considerat ca acest atac venit din partea ANAT este de natura politica.
„Daca familia sau prietenii d-nei Corina Martin, presedinta ANAT, doresc sa vanda toalete ecologice catre administratiile publice locale, ii recomandam acesteia sa se adreseze primariilor conduse de colegii lor PSD. Ne surprinde pozitia d-nei Corina Martin fata de actiunile ministerului de promovare externa a Romaniei ca destinatie turistica, cu atat mai mult cu cat aceste actiuni ajuta agentiile de turism sa isi sporeasca veniturile. Constatam cu regret ca, sub presedintia d-nei Martin, ANAT risca sa se transforme, prin pozitii ca cele exprimate public vineri, dintr-o asociatie reprezentativa pentru agentiile de turism intr-un instrument PSD folosit in batalia politica”, se arata in comunicatul MT.
„Ne surprinde pozitia d-nei Corina Martin fata de actiunile ministerului de promovare externa a Romaniei ca destinatie turistica, cu atat mai mult cu cat aceste actiuni ajuta agentiile de turism sa isi sporeasca veniturile.
Constatam cu regret ca, sub presedintia d-nei Martin, ANAT risca sa se transforme, prin pozitii ca cele exprimate public astazi, dintr-o asociatie reprezentativa pentru agentiile de turism intr-un instrument PSD folosit in batalia politica”, se mai arata in comunicat.
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a demarat, pe 19 mai anul curent, o campanie la nivel national prin care s-a urmarit identificarea locatiilor din zonele de interes turistic deficitare la capitolul toalete publice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.