Titus Corlatean arata „pisica” cenzurii Guvernului Tariceanu

Titus Corlatean arata „pisica” cenzurii Guvernului Tariceanu

0 81

Secretarul general al PSD, deputatul Titus Corlatean a declarat la Brasov ca partidul din care face parte este pregatit pentru a depune o motiune de cenzura importiva Guvernului Tariceanu, in cazul in care proiectele de lege, privind majorarea pensiilor si compensarea pretului medicamentelor, propuse de social-democrati, nu vor trece de votul Parlamentului saptamana viitoare.


Titus Corlatean a argumentat ca priroitatile PSD sunt marirea pesniilor si gasirea unor solutii pentru dezvoltarea agriculturii si revigorarea sistemului de sanatate. „Saptamana viitoare, marti,? PSD va depune doua motiuni simple in parlament. Una prieste reacordarea ajutorului pentru agricultori, respectiv un ajutor de stat de 400 de lei pe an pentru un hectar cultivat, iar cea de-a doua, care se refera la sistemul de sanatate, este pentru acordarea de medicamente compensate cu 90% pentru pensionari”, a precizat secretarul PSD. Corlatean a explicat ca in urma unei hotarari a Cutii Constitutioanele, motiunile simple vor obliga Guvernul sa respecte hotararea Paralamentului asupra motiunii si sa o puna in aplicare. Asta dupa ce anul trecut, motiunea cu privire la Educatie, propusa de PSD, a fost ignorata de Primul Ministru, desia? trecut de votul Parlamentuluii


Parlamentarul PSD a asigurat ca textul motiunii de cenzura este finalizat, astfel incat, in cazul in care proiectele prioritare ale social-democratiilor nu vor deveni realitate, pesedistii sunt pregatiti sa faca demersurile necesare pentru demiterea Guvernului.


M.O.???????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.