Titlurile naționale la handbal nu au fost acordate în acest an, după...

Titlurile naționale la handbal nu au fost acordate în acest an, după ce campionatele au fost oprite!

0 84

Cu 11-5 la voturi, Consiliul de Administrație al FR de Handbal a decis să oprească ambele campionate de elită, la feminine și masculine și nu acorde titlurile în acest sezon, în Ligile Naționale!

Dinamo și SCM Rm. Vâlcea au terminat sezonul pe locul 1! În cupele europene se va merge pe clasamentul actual, conform site-ului oficial al Federației României de Handbal, după criteriile intermediare (10-6 la voturi). Concret, SCM Rm. Vâlcea merge direct în Liga Campionilor, în timp ce echipa CSM București va solicita wildcard.

La masculin, HC Dobrogea Sud Constanța rămâne pe locul 4, iar CSM București, pe locul 5, având în vedere că departajarea s-a făcut după criteriile intermediare.

Membrii Consiliului de Administrație au aprobat ca ediția 2019-2020 a Cupei României să se desfășoare în deschiderea anului competițional 2020-2021, dacă va fi posibil. Nu va mai avea însă nicio însemnătate pentru cupele europene, sezonul 2019-2020.

Promovarea se va juca pe teren cu opt echipe, s-a decis cu 14-2 la voturi. Încă nu s-a stabilit o dată fixă și modalitatea de desfășurare. Competiția se va disputa după minimum o lună de la permiterea reluării antrenamentelor în sală.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.