Titluri

Titluri

0 53

Stiu ca lumea vrea zgomot. De obicei se simte bine la felul doi daca vede ca pe undeva s-a intamplat sa se ciocneasca o sosea cu o masina. Cu pompieri care descarcereaza mortii si politie care continua cercetarile.
La desert pica bine o Angelina Jolie cu ventilul de la roata stanga furat.
Cand nevasta i-a pus ciorba, tocmai termina Becali de glasuit. Era o reluare, dar nimic nu este mai gustos decat sa te prosteasca oaia
Va rog sa imi permiteti cateva titluri comentate.
“Mi-ar placea sa joc goala un film intreg” – Megan Fox
Daca te uiti dupa unu sau doua noaptea pe anumite canale vezi numai piele originala, cu tot tacamul. De ce nu merge acolo, cu rotunjimilre explodand? Am vazut cativa tipi care stiu sa o plimbe prin film minute intregi.
“Prigoana se vrea deputat” Care nu ar vrea sa arda gazul pe bani?
“Femeile ma iubesc pentru parul meu”. Parca vad sir de femei atingandu-i parul si picand pe spate, cat sa le iei cu farasul. Asta era George Clooney cu par.
“A avut Madonna o relatie lesbiana?” Ce conteaza in ce fel s-a simtit tipa bine, cand maine pana si rahatul se scumpeste, dar venitul ramane acelasi?
“Rod Steward s-a suparat pe Jude Law.” Vai, saracii ! Sta lumea in loc si nu mai mergem la munca .Dar daca se supara seful pe mine? Mi se pare mult mai grav.
“De ce nu se insoara Sacha Baron Cohen.” Fara semn de intrebare si de aceea nu am citit mai departe, Nu-mi pasa de ce nu s-a insurat. Eu am patit-o de patru ori fara sa-mi pun probleme.
“Ethan Hawke s-a recasatorit.” Casa de piatra !
“Kate Moss s-a despartit de Jamie Hince.” Vedeti de ce nu mai scapa vaca baliga asa ca pe vremuri?
“Sexul in spatiu este inevitabil.” Bine ca le-a venit mintea la cap ! Sper ca vreo prima infatisare ma va lamuri de ce a ramas nevasta-mea gravida taman cand hoinaream.
“Naomi Watts este insarcinata.” Credeti-ma ca nu este vina mea. Eu ma am cu vecina, si aia e in regula.
Mi-e sila sa citez mai departe. Ma mir de prostimea care inghite schemele astea, pana li se intampla, normal ca la nivel de bloc,intregind scara nationala a intelepciunii..
Oare chiar astia suntem noi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.