Tirania nu va fi lăsată de-o parte, ci doar schimbată retorica pentru...

Tirania nu va fi lăsată de-o parte, ci doar schimbată retorica pentru a păcăli oamenii!

0 40

„Personal consider că e de bun simț ca cineva să-și asume așa-zisa „siguranță” a vaccinării”, Dan Diaconu

COMIRNATY, țineți minte bine, vă rog, numele acesta. Deja zâmbiți în colțul gurii, semn că ați înțeles. Sigur ați înțeles despre ce e vorba? Eu cred că nu și de aceea scriu acum, pe scurt care-i tărășenia.
Spunea ieri Ciolacu, cu logica lui de maimuțoi șifonat, că dacă el s-a vaccinat, eu trebuie să-i respect lui sănătatea. Păi de ce, băi, boule, te-ai vaccinat pentru mine? Nu te-ai vaccinat pentru tine?
Propaganda zice că dacă te vaccinezi n-o să mai faci o formă gravă a bolii. Aceeași propagandă spune că te poți transforma într-o bombă purtătoare de virus, astfel încât tu ești periculos pentru mine, nu eu pentru tine. Așadar, tu, ca vaccinat, reprezinți o amenințare pentru mine, nicidecum invers. Și, vaccinându-te, conform propagandei pe care tot voi o răspândiți, ai ales să faci un gest egoist, protejându-te pe tine și supunându-mă pe mine unei amenințări cu infectarea. Deci care trebuie să suporte mai multe restricții, boule?
De asemenea, același Ciolacu spunea că e împotriva vaccinării obligatorii. Împotrivă, dar ne mână pe noi mai spre marginea societății deoarece în centru e doar pentru ei, vaxinații! Halal. Se vede de la distanță că tirania nu va fi lăsată de-o parte, ci doar schimbată retorica pentru a mai păcăli câțiva naivi să consume droagele experimentale. Știu, noi suntem niște medievali incapabili să înțelegem că „vaccinurile sunt sigure”. Și pentru că suntem atât de medievali o să vă propun un scenariu.

Să presupunem că v-au disperat restricțiile într-un asemenea hal încât vreți „să intrați în rândul lumii” vaccinându-vă. OK, e alegerea fiecăruia în parte, alegere pe care o respect. Însă, ce trebuie să știți este că numele COMIRNATY este numele vaccinului AUTORIZAT de FDA.
Nu știu exact cum stă treaba la EMA (Agenția Europeană a Medicamentului), dar ceea ce știu este că, din punct de vedere teoretic, COMIRNATY e complet autorizat de FDA. Aici e o șmecherie: dacă vaccinul ăla e autorizat de FDA, de ce nu se vaccinează cu el, ci cu vaccinuri pe care scrie altceva, mai precis „COVID-19”(ca în fotografia atașată articolului)? Iată o șmecherie peste care s-a trecut ușor.

Pfizer a spus că nu-i nicio problemă dacă te vaccinezi cu COMIRNATY sau cu celălalt vaccin deoarece ambele au aceeași formulă. Cu toate acestea, sistemul juridic american le-a spulberat speranțele, decizând că CELE DOUĂ PRODUSE SUNT DIFERITE, iar dacă Pfizer consideră că sunt identice trebuie să recheme stocurile respective de vaccinuri și să le reeticheze cu COMIRNATY.
Încă o șmecherie despre care nu v-ați prins: de ce Pfizer continuă să fabrice vaccin neautorizat în condițiile în care s-a obținut autorizarea?
De ce, dacă tot au obținut patalamaua că vaccinul COMIRNATY întrunește condițiile necesare punerii pe piață, ei tot produc vaccin sub eticheta veche?
În fapt chestiunea e cât se poate de simplă: pentru vaccinurile fără autorizare (cele puse în circulație în regim de urgență) firma Pfizer este exonerată de orice răspundere, în timp ce pentru varianta autorizată de FDA răspunderea aparține Pfizer. Înțelegeți așadar care-i șmecheria? De-aia se produc în continuare butoaie neetichetate!
Pornind așadar de la această constatare, ne rezultă câteva întrebări pe care orice om ar trebui să adreseze în scris autorităților înainte de a se vaccina. Iată întrebările:
1. Cu ce anume ser voi fi vaccinat(ă) și care este stadiul de autorizare al respectivului ser?
2. Ce anume analize trebuie să-mi fac înainte de vaccinare și care sunt contraindicațiile vaccinului?
3. În cazul în care starea mea de sănătate este corespunzătoare elementelor descrise în răspunsul de la întrebarea anterioară, iar în urma vaccinării vor exista reacții adverse, cine mă va despăgubi pentru deteriorarea stării mele de sănătate și care este cuantumul acestor despăgubiri?
4. Având în vedere efectele grave raportate de mulți vaccinați, vă rog să îmi comunicați cine anume are răspunderea penală în cazul în care procesul de vaccinare în cazul meu nu decurge fără probleme, așa cum este descris în toate campaniile pro-vaccinare?

În mod normal, trebuie să primiți un răspuns în 30 de zile. Așa îi obligă legislația. În cazul în care nu primiți răspunsul, faceți referire la numărul de înregistrare anterior obținut. Autoritățile sunt obligate să vă ofere un răspuns. În funcție de acest răspuns puteți obține în instanță absolut toate drepturile de liberă trecere. O să vă spun într-un articol viitor cum. Ideea e că, pentru moment, va trebui să faceți acest pas preliminar. Solicitați Ministerului Sănătății și IGSU pentru a nu le permite să vă redirecționeze de la unul la altul.

Personal consider că e de bun simț ca cineva să răspundă oficial și să-și asume așa-zisa „siguranță” a vaccinării. E un pas preliminar obligatoriu, mai ales în condițiile în care încep să răsufle problemele vaccinurilor ARN mesager. Ca idee, vă voi spune că un cardiolog respectat din Anglia, dr. Aseem Malhotra, în premieră vorbește deschis despre existența unor studii – încă ținute la sertar – care leagă vaccinurile ARN mesager de creșterea masivă a infarctelor în Marea Britanie. Clipul Video îl puteți accesa pe canalul meu video. Ușor, ușor adevărul iese la lumină!

Autor: Dan Diaconu
Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.