Tir cu arcul in Brasov

Tir cu arcul in Brasov

0 527

Tirul sportiv cu arcul reprezinta o activitate interesanta si in acelasi timp stimulanta fiind necesara concentrarea si putina forta fizica pentru a controla arcul.


?


Puteti practica acest sport cu ajutorul echipei QUAD din Brasov, care si-a inceput activitatea in anul 2002 oferind pe atunci scurte excursii cu snowmobile catre cei doritori de senzatii puternice si adrenalina pe drumurile forestiere din muntii Predealului.


?


Arcurile pe care ei le pun la dispozitie sunt modele profesionale, cu sageti usoare construite din carbon si aluminiu pentru a da clientilor posibilitatea de controla cat mai bine miscarea sagetii. Participantii primesc o manusa speciala pentru degetele cu care tin sageata si coarda, asadar in momentul desprinderii sagetii coarda nu le va afecta in nici un mod buricele degetlor care sunt expuse unui soc in momentul detensionarii coardei.


?


Tintele se amplaseaza la o distanta de 7m-15m, fata de punctul fix de unde vor trage participantii, iar dupa ce fiecare persoana isi termina tragerea celor 4 sageti participanti vor fi contabilizati si la sfarsitul rundei de tir va fi anuntat castigatorul care va primi un premiu special.


?


Acest sport are rolul de a reliefa si imbunatati stapanirea de sine pusa la incercare in momente tensionate si precizia.


?


Echipa QUAD o gasiti in Brasov, la adresa: Str. Mircea cel Batran, nr.45, bl.39, sc.A, ap.24,


Brasov, 500193, sau la telefoanele: 0788 555 505 – Silviu, 0788 355 555 – Alex. De asemenea, le puteti scrie, sau cere informatii si la adresele de e-mail: office@quad.ro sau quadatv@gmail.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.