Tinutului Secuiesc – Brad sau Brand

Tinutului Secuiesc – Brad sau Brand

0 178

Al doilea „desant” guvernamental, promis de catre presedintele Basescu, a ajuns in Harcov. Prima intalnire a celor doua „forte” s-a desfasurat, acum o saptamana, la Miercurea-Ciuc, cu ministrii Blaga, Berceanu si Iacob-Ridzi. Cea de a doua intalnire vineri, la Sfantu Gheorghe, unde i-au avut ca oaspeti pe Elena Udrea, Ecaterina Andronescu si Ion Bazac. De aceasta data echipa nu a mai fost formata numai din PD-L ci din doi ministri PSD „mixati” cu Elena Udrea,
Reprezentantii administratiilor locale din Covasna si Harghita si-au spus pasurile legate de domeniile pe care cei trei ministri le au in gestiune.
„…nu stiam ca exista brand-ul Tinutului Secuiesc
Nu a mai uimit pe nimeni faptul ca ministereasa Udrea s-a arata surprisa de existenta brand-ului Tinutului Secuiesc sau promisiunea acesteia de a introduce in „echipa” sa cate un consilier din fiecare statiune turistica.
Finalul intalnirii reprezentantilor autoritatilor locale din cele doua judete cu ministrii Udrea, Andronescu si Bazac a fost marcata de concluzia presedintelui executiv al UDMR, Kelemen Hunor: „Promisiunile sunt minunate, acum asteptam sa vedem cand vin banii!”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.