Tintele lui Geoana – PD-ul si presedintele

Tintele lui Geoana – PD-ul si presedintele

0 185

Flancat de „almanahe” vangheliste pe stanga si presedintele PSD Brasov, deputatul Cosntantin Nita, pe dreapta, Mircea Geoana si-a lansat tirul de atacuri asupra presedintelul Basecu, direct din orasul de la poalele Tampei. Presedintele PSD l-a acuzat pe Traian Basescu de tentativa de instaurare a dictaturii personale in Romania. Geoana a sustinut ca actiunea Opozitiei, de suspendare a presedintelui, este determinata de „dorinta lui Traian Basescu de acaparare a puterii excesive”.


„In toamna vom avea alegeri prezidentiale anticipate, daca referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu va avea rezultate pozitive. Suntem dincolo de treimea necesara, in legatura cu voturile din Parlament, pentru aceasta initiativa”, a asigurat Geoana.


Seful PSD nu l-a menajat, de altfel, nici pe Emil Boc, presedintele PD. Goeana l-a acuzat pe Boc ca „este in legatura intima cu oameni acuzati de grave acte de coruptie, dar si cu mafia asfaltului din Cluj”, referindu-se si la dosarul „Gazeta”, explicit la convorbirile telefonice cu Liviu Man.


Adriean Videanu, primarul Capitalei, a fost luat si el la ochi de Geoana. Primarul pedist al Capitalei este acuzat presedintele PSD de tentativa de a anula bugetele primariilor de sector in folosul clientelei de partid, respectiv constructori de infrastructura in Bucuresti.


Marius OLA

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.