Tinerii pot primi 200 euro pentru achizitionarea unui calculator

Tinerii pot primi 200 euro pentru achizitionarea unui calculator

0 203

Toti elevii sau studentii; care pot face dovada ca au un venit mic si nu detin un calculator; pot sa se inscrie in programul „EURO 200” pentru anul scolar 2007 – 2008. Conform acestui program ei pot beneficia de un avans de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator.


??????????? Pentru a beneficia de acest ajutor, conform Legii 269/ 16 iunie 2004, elevii sau studentii trebuie sa apartina unei structuri a invatamantului de stat sau particular acreditata, varsta trebuie sa fie de maxim 26 de ani, iar venitul lunar brut pe membru de familie sa nu depaseasca suma de 1 500 lei. Cei care indeplinesc aceste conditii pot depune cerea tip in perioada 1 ianuarie- 31 martie la unitatea de invatamant de care apartin. Ajutorul va fi acordat in limita sumei totale alocate de statul roman, prioritate avand cei cu venituri extrem de mici.


??????????? Cei care se incadreaza in cerinte si carora li se va acorda ajutorul de la unitatile de invatamant unde sunt inscrisi, vor primi un bon valoric cu care pot face dovada ca sunt acceptati in acest program si cu care vor putea plati avansul pentru achizitionarea unui calculator. Ei au un termen limita de 30 de zile de la primirea bonului in care pot achizitionat computerul.


??????????? Actele necesare pentru dosar:


-cere tip completata de student sau tutorele legal (pentru minori);


-copie a certificatului de nasteresau a acului de identitate;


-copii ale actelor de identitate sau certificate de nastere ale celorlalti membri ai familiei;


-adeverinte de la institutiile de invatamant;

-acte in original care sa dovedeasca veniturile membrilor familiei

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.