Tinerii liberali brasoveni contesta Prima Casa

Tinerii liberali brasoveni contesta Prima Casa

0 211

Adrian Atomei, presedintele organizatiei de tineret a PNL Brasov, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca programul guvernamental „Prima Casa”, trambitat de premierul Emil Boc cu niste trompete semanand mai degraba cu cele ale Ierihonului decat cu un ajutor tocmai pentru tineri, nu are nici un efect benefic asupra acelora fara o locuinta.
„In forma actuala, acest program este ineficient si lipsit de orice perspectiva. Ultimele modificari legislative, privind permisiunea intrarii in program a dezvoltatorilor imobiliari care au construit locuinte pe credite ipotecare, nu au facut altceva decat sa determine o crestere rapida, cu 10-15%, a preturilor la apartamente”.
Tinerii liberali mai sustin ca „in loc sa ajute tinerii si sa sustina economia, Prima Casa duce doar la scumpirea locuintelor si la adancirea crizei existente”.
Este un adevar de necontestat faptul ca acest program, azvarlit ca praf care sa acopere alte magarii, contine multa esenta oligofrenica, caracterizand starea premierului de cum deschide gura. Caci vazand, chiar si la o prima citire, ce contine programul „Prima Casa” – si aici ma refer doar la principalele conditii, fara a intra in amanunte – nu poti decat constata ca foarte putini tineri isi pot permite o locuinta prin acest program. Nu intru in amanunte, dar arat ca trebuie sa ai ori un sprijin temeinic din partea parintilor, ori ceva functii mai „de elita” ca sa ajungi sa beneficiezi de el
Unii ar putea spune ca liberalii, fiind in opozitie, baga cotite, ca aceasta este menirea Opozitiei, mai ales in czul relatiilor actuale ale penelistilor cu pedelistii. Insa, repet, este o chestie de bun-simt sa te indoiesti de eficienta acestui program, iar drept dovada sta faptul ca pana in prezent, in toata tara, nu s-au reusit decat vreo 35 de cazuri in care s-au putut aplica prevederile programului.
Asa ca aceasta contestare a respectivului program este perfect intemeiata.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.