Tinerii judoka brasoveni – campioni nationali

Tinerii judoka brasoveni – campioni nationali

0 53

Dinamo Brasov este noua campioana nationala de tineret la judo! Scoala Generala nr 11 a fost gazda intrecerilor campionatului national de judo. Tinerii sportivi de sub Tampa au avut o comportare excelenta si s-au impus in fata tuturor adversarilor cu care s-au confruntat. Dupa grupele preliminare, dinamovistii i-au intalnit in semifinale pe sportivii de la CSS Ploiesti. Brasovenii au castigat primele patru lupte din 7, astfel ca n-au avut deloc emotii pentru calificarea in finala. In cealalta semifinala s-au intalnit echipele din Pitesti si Iasi. Moldovenii au castigat lejer si au ajuns si ei in finala competitiei. In ultimul act, sportivii de la Dinamo s-au impus in 5 din primele 6 categorii, astfel ca ultima lupta nici nu s-a mai desfasurat. Dinamo a castigat cu 5-2 si a castigat titlul de campioana nationala.
La intreceri a asistat si campioana olimpica, Alina Dumitru, castigatoarea medaliei de aur de la Olimpiada de la Beijing de anul trecut.
Performanta obtinuta de tinerii judoka brasoveni confirma faptul ca Dinamo Brasov ramane cel mai titrat club de judo din tara.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.