Timp de 3 zile, Brasovul este invadat de dans si muzica

Timp de 3 zile, Brasovul este invadat de dans si muzica

0 114

Incepand de azi, 2 martie pana duminica, 4 martie 2007, Brasovul este gazda celor mai importante evenimente de dans din Romania: Campionatul National de dans sportiv si Salsa National Festival, organizate si in acest an de Fan Dance Club Brasov.


Organizatorii Campionatului National de Dans Sportiv, Asociatia Sportiva Fan Dance Club, Consiliul Judetean Brasov, Centrul Cultural Reduta, Federatia Romana de Dans Sportiv si GC consult&events va invita sa luati parte la un adevarat spectacol de muzica, dans, dinamism si lumina, ce va face Sala Sporturilor neincapatoare. Peste 6000 de spectatori si invitati vor fi primii care vor afla care dintre cele 500 de perechi vor reprezenta Romania in competitiile internationale de dans sportiv si la Campionatele Mondiale si Europene din 2007.


?


O locatie interesanta pentru un eveniment plin de pasiune: Salsa National Festival


Clubul Discover, din Eliana Mall, va gazdui Festivalul National de Salsa, un eveniment la care vor fi prezenti mai mult de 600 de invitati speciali si membri mai multor cluburi de salsa din Romania. In cele trei zile ale festivalului vor avea loc o serie de workshop-uri si petreceri incendiare.


Asadar, brasovenii sunt invitati sa petreaca un week-end plin de pasiune.


Fan Dance Club este asociatia sportiva cu cel mai mare impact regional privind promovarea dansului sportiv sau a evenimentelor de dans. Pe langa cursurile de dans oferite brasovenilor, sibienilor si covasnenilor, asociatia este prezenta la numeroase evenimente cu spectacole pline de pasiune.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.