Timis: cuplu longeviv !

Timis: cuplu longeviv !

0 122

Cel mai longeviv cuplu din Timisoara a implinit 70 de ani de casatorie, iar Primaria i-a sarbatorit, miercuri, pe cei doi soti, intr-un cadru festiv.
Sotii Floare si Petru Iovescu s-au nascut in acelasi sat, Chelmac, au fost colegi de clasa, apoi s-au casatorit. De 40 de ani locuiesc in Timisoara. Ei au implinit in acest an 87, respectiv, 86 de ani.
Secretul longevitatii lor este simplu: au trait cumpatat, au lucrat in agricultura si s-au iubit. S-au certat foarte rar si s-au impacat repede.
“Am mai avut si noi probleme, dar niciodata nu ne-a prins seara suparati. Am stiut sa ne iertam, sa ne respectam si sa ne iubim”, au spus cei doi sarbatoriti.
Floare si Petru Iovescu au un fiu, care le-a daruit doi nepoti, iar acestia, la randul lor, le-au umplut casa strabunicilor cu alti trei pruncisori.
Viceprimarul Adrian Orza a spus ca municipalitatea timisoreana a organizat o noua aniversare a celor mai varstnici concitadini si a celor mai longevive cupluri, la care au luat parte oameni ce au peste 90 ani de viata si cupluri cu peste jumatate de veac de casatorie.
Frumosii batrani ai Timisoarei s-au bucurat de flori, sampanie, daruri si ganduri bune.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.