Tiger Woods are concurenta la Tarlungeni

Tiger Woods are concurenta la Tarlungeni

0 57

Localnicii din Tarlungeni vor suferi in curand niste mutatii esentiale in viata lor de tarani invatati cu muncile campului. Nu peste multa vreme, cosasii localitatii se vor profila pe activitati mai nobile. Mainile dedate cu lemnul noduros al coasei vor mangaia metalul nobil si fin al unei crose de golf.
Asta pentru ca, pe raza Tarlungeniului, pe o pajiste situata la vreo 17 kilometri de zona locuita,? niste investitori straini vor sa construiasca o statiune de agrement, dedicata in special jocului de golf. Printre cei dispusi sa bage banii in coclaurile inverzite din Tarlungeni se numara si cel mai bine platit sportiv din lume. Nimeni altul decat celebrul Tiger Woods, posesorul unei averi uriase castigate din acest sport de gentlemeni.


Localnicii sunt incantati de ideea investitiei. Par interesati sa deprinda cat mai repede regulile golfului si trateaza cu umor ideea de a se invecina cu Tiger. Mai ales ca golfistul de culoare o sa treaca neobservat in decorul pigmentului majoritar la Tarlungeni.


Asa ca, daca veti vedea de-acum incolo vreun localnic cu un obiect artizanal pe umar, batand maidanul cu noaptea-n cap, nu va grabiti sa credeti ca se duce la coasa. Chiar daca merge la pasune, s-ar putea doar sa vrea sa expedieze cate mingi la gaura, sa-si faca pofta de mancare.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.