Tiganii tot tigani raman

Tiganii tot tigani raman

0 79

Vad ca degeaba s-au scuturat unii de puricii ancestrali. Pe restul ii mananca zodia Asiei, de unde au aparut, impinsi probabil de felul in care se invarte pamantul. Nu vi se pare corect?

Ieri si alaltaieri au avut din nou loc incidente intre clanuri tiganesti, dupa cele de la Sintesti si asemanatoare lor, ca motivatie.

La Popesti-Leordeni politistii au intreprins o actiune de prevenire, prin perchezitii la domiciliu, dupa ce au ascultat niste pasarele ciripind.

Au fost gasite, printre alte arme “obisnuite” – cutite, sabii, bate – si arme de foc letale, folosite doar de armata, si cumparate, chipurile, de la niste rusi sau moldoveni, cu 30 sau 40 de milioane (vechi). Aceasta inarmare ar fi fost facuta in scop de aparare in cazul unui atac al altui clan, din Rosiorii de Vede, pe chestia unei neintelegeri cu maritisul unei fete de 14 ani.

Au fost retinuti pentru cercetari circa 20 de tigani si tiganci.

Alt incident a avut loc, ieri, la Slatina, si tot din cauza unei casatorii tiganesti din interes si pe bani multi, prin neacceptarea unei tinere de 18 ani a “harazitului”, plecarea ei la altul si rapirea de catre primul.

Balada in toata regula si subiect sadovenian pentru un roman mioritic in trei volume scris cu cerneala bruneta.

Caci tot ieri, in plin Bucuresti, pe soseaua Giurgiului, doua tabere de tigani au intrat in coliziune, dupa ce masinile in care circulau – un Mercedes si un VW Passat; sunt marginalizati bietii maronii, nu? – s-au ciocnit voit, in drum spre tribunalul care urma sa judece, de data aceasta, o crima intre ei. Acesti tigani erau din Jilava, deci la doi pasi de parnaia vestita.

Nu am chef de alte comentarii si va rog pe dumneavoastra, stimati cititori, sa trageti concluziile.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.