TIGANIADA NECONVINGATOARE

TIGANIADA NECONVINGATOARE

0 135

TIGANIADA  NECONVINGATOARE


 


Povestea vine din trecuturi. Ei, saracii oropsiti – cine ii oropseste fara motiv? – au ajuns la capatul rabdarii prin tari straine, La noi nu mai aveau loc si facere. Au  nascut belele prin alte parti, si prin prezenta si prin fapte.


Si ne-au manjit cu noroi. Pe cei ce mai incercam sa fim romani.


Cazul de fata al lui Mailat  este rezultatul marilor inocente nascute dintr-un popor prea ingaduitor. si persuasiv .


Vrem pace. Pe dracu,, cand acceptam alt conductor iubit.


 Ar trebui sa nu ma bag in politica, dar zeii camuflajului social mi-au ajuns la buric. Dupa aia vine fata trista a celor ce ne vor binele.


Nu sunt ministrul unei necesare transfuzii de sobrietate in discernamant. Imi doresc doar pace prin si in poporul deajuns de oropsit.,


Dar vine o sleahta de tigani – nu toata etnia lor – care baga tacamuri nenorocite contra ceea ce sunt si exist. Este – parerea mea, ca perspective – o durere sa accepti vrerea inacceptabilului.Si ma gandesc cum se spala altii de jeg,


Poate mi=as dori sa fiu uneori tigan. La cata politica inteleapta avem, legea lor este blanda. Insa nu pot merge spre misticismul tergiversarilor absolute, acceptand inacceptabilul.


Iar ceea ce se intampla acuma este rezultatul aceptarii unui statut deliberat gresit, pe spinarea intregii dezbinari europene.


Buricul targului canta frisca scapata din lant. Spor in ramura


 


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.