Tigani talharind la Tarlungeni

Tigani talharind la Tarlungeni

0 203

Patru tigani din Tarlungeni s-au apucat duminica de furat, ducandu-se pe campul altora sa-si umple sacii cu cartofi.
Astfel, Ion O. (34 de ani), Ioan C. (19 ani), Vasile O. (18 ani) si Petru C. (24 de ani), au fost retinuti de politistii din localitate la doar cateva ore dupa ce le-a fost sesizata fapta, fiind invinuiti de talharie si distrugere, pe numele celor patru fiind emise mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.
De fapt, ce au facut cei patru tigani talhari?
Acestia au vrut sa fure cartofi de pe camp, insa au fost surprinsi de proprietarul terenului, astfel ca i-au aplicat acestuia o mama de bataie pe cinste si acelasi tratament l-au aplicat si masinii cu care proprietarul venise, totul petrecandu-se pe la orele pranzului. Si totul s-a intamplat pentru ca omul a incercat sa-si apere roadele muncii. Hoþii l-au atacat cu uneltele pe care le luasera cu ei pentru scos cartofi, asa ca omul s-a ales cu rani serioase, mai ales in zona coapsei stangi. De asemenea, autoturismul cu care se deplasase intr-acolo i-a fost distrus partial, dupa care stolul de „cioroi” si-a luat în graba zborul.
Cu toate ca Politia din Tarlungeni a fost sesizata despre acest incident abia luni dimineata, cand pagubitul Csaba B. a depus o plangere, dupa doar cateva ore de la sesizare suspectii au fost identificati si retinuti.
Barbatii arestati nu sunt la prima abatere, ei fiind cunoscuti pentru comportamentul violent si pentru meteahna de a fura. Ei au mai avut probleme cu Politia si in luna iunie, pentru ca au furat doi cai chiar de la co-etnicii lor. Animalele au fost vandute la repezeala unui cetatean din Budila, care i-a sacrificat imediat, astfel ca nu s-a mai putut recupera decat carnea de la congelator. Asa ca fapta de duminica se adauga la furtul cailor si cine stie la care fapte care vor fi descoperite in cursul anchetei.
Cei patru risca pana la 15 ani de inchisoare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.