Tichete cadou pentru cei care predau deseurile electrice

Tichete cadou pentru cei care predau deseurile electrice

0 903

Printr-un nou program derulat de Asociatia Romana pentru Reciclare-RoRec, brasovenii pot sa se debaraseze gratis de frigiderele, televizoarele, masinile de spalat dar si de alte electrocasnice vechi.

Printr-un nou program derulat de Asociatia Romana pentru Reciclare-RoRec, brasovenii pot sa se debaraseze gratis de frigiderele, televizoarele, masinile de spalat dar si de alte electrocasnice vechi. Doritorii pot suna la un numar gratuit si pot face o programare pentru a le fi preluata gratuit aparatura de care nu mai au nevoie. Fiecare obiect predat le poate aduce o recompensa in tichete cadou pentru gestul lor.
Noul program desfasurat de Asociatia Romana pentru Reciclare- RoRec se numeste 3,2,1 Start!, care inseamna trei tichete a cate 10 lei pentru frigidere si combine frigorifice, 2 tichete a cate 10 lei pentru masini de spalat si un tichet pentru orice deseu electric cu o greutate mai mare de 20 kg.
Judetul Brasov beneficiza de doua centre de colectare a deseurilor electrice. Unul este situat in Harman, celalalt in Fagaras. Acestea reprezinta o solutie permanenta pentru brasovenii care vor sa renunte la deseurile electrice in mod corect, respectand comunitatea din care fac parte, legislatia si mediul inconjurator.

Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul www.rorec.ro

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.