Ti lascio una canzone are un castigator: Stefan Atirgovitoae!

Ti lascio una canzone are un castigator: Stefan Atirgovitoae!

0 63

Stefan Atirgovitoae, in varsta de 11 ani, a castigat simbata seara emisiunea-concurs „Ti lascio una canzone”, difuzata de Rai Uno, cu piesa „Profeta non saro”, de Demis Roussos. Locul in finala i-a fost asigurat inca din etapa a doua cand a primit premiul juriului pentru interpretarea piesei „Una canzone per te”. In finala de sambata, 26 noiembrie, fusesera selectate 10 piese.
Tanarul se calificase deja in finala dupa cea de a doua etapa cand a primit trofeul juriului tehnic al emisiunii pentru interpretarea unei piese considerate deosebit de dificila „Una canzone per te”, scrie Gazeta Romaneasca. De asemenea, Stefan a castigat si etapa a saptea a emisiunii-concurs cu piesa „Profeta non saro”.
Stefan Cristian Atigovitoae a castigat anul acesta trofeul „SanRemo Junior”. Tanarul este elev al Colegiului National de Arte „Octav Bancila” din Iasi, clasa de pian. (vezi CV-ul lui Stefan Atirgovitoae)
Stefan nu este primul roman care a cucerit Italia. Anul trecut, Madalina Lefter a castigat premiul juriului la concursul „Ti Lascio Una Canzone” si a devenit singurul copil care a incheiat un contract cu televiziunea italiana Rai Uno. Tanara de 13 ani, de asemenea din Iasi, a fost invitata in editia din acest an a concursului unde a cantat in duet cu celebra artista Olivia Newton-John.
Emisiunea-concurs are ca scop promovarea muzicii italiene si internationale din ultimii 50 de ani.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.