Thorpe a anuntat ca isi va incheia cariera de sportiv profesionist

Thorpe a anuntat ca isi va incheia cariera de sportiv profesionist

0 301

Multiplul campion mondial si medaliat olimpic, inotatorul australian Ian Thorpe, in varsta de 24 de ani, a anuntat ca a decis sa-si incheie cariera de sportiv profesionist, informeaza AFP.

„Am decis sa nu mai particip la Campionatele Australiei, calificative pentru Mondiale, si am mai luat o alta hotarare foarte dificila, aceea de a pune capat carierei de inotator profesionist. Cum am inceput sa ma simt bine din punct de vedere fizic, am inceput sa imi pun multe intrebari si sa ma vad nu numai ca pe un inotator, ci si ca pe o persoana. Lucrurile pot fi privite si altfel. Poti sa inoti bras dupa bras, concentrat doar asupra sosirii, dar apoi, dintr-o data, ridici capul si iti dai seama de ceea ce exista in jurul tau. Este ceea ce mi s-a intamplat mie. Sunt fericit de ceea ce am realizat, acum sunt mai fericit ca niciodata”, si-a motivat australianul decizia sa.

Absenta lui Thorpe de la Campionatele de natatie ale Australiei, care vor debuta pe data de 3 decembrie, in orasul Brisbane, reprezinta automat si imposibilitatea participarii la Campionatele Mondiale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.