Theodor Stolojan anunta trecerea in rezerva?

Theodor Stolojan anunta trecerea in rezerva?

0 78

Democrat-liberalul Theodor Stolojan a motivat sambata, la Drobeta Turnu Severin, ca nu isi va reinnoi candidatura pentru functia de prim-vicepresedinte in partid pentru ca a ajuns „la o anumita varsta”, fara a preciza ce pedelisti ar fi eligibili pentru o astfel de pozitie.
„Eu am ajuns la o anumita varsta, sunt deja ani de zile si cred ca este normal sa-i lasam pe cei mai tineri”, a spus Stolojan.
El a refuzat sa nominalizeze vreun membru de partid care s-ar califica pentru functia de prim-vicepresedinte. „Degeaba ii dau eu, ii vor alege membrii partidului”, a afirmat Stolojan.
Democrat-liberalul a apreciat ca europarlamentarul Cristian Preda „poate fi un lider”, insa acesta va trebui sa aleaga daca isi va sacrifica cariera de europarlamentar, „pentru ca nu poti fi un lider efectiv al partidului plecand in fiecare luni din tara si venind joi noaptea”.
„Un lider al partidului munceste zi de zi, e in teren”, a subliniat Stolojan.
Chestionat daca si-a anuntat decizia in partid, democrat-liberalul a raspuns: „Nu inca, dar am fost intrebat si asta este deocamdata concluzia mea”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.