The Times, articol curajos: „NU este o criză umanitară. Europa este ÎNGHIȚITĂ...

The Times, articol curajos:
„NU este o criză umanitară. Europa este ÎNGHIȚITĂ de islamiști”

0 460

Editorialista Melanie Phillips este printre putinele din presa occidentala care atrage atentia asupra efectelor nefaste ale valului masiv de imigratie din Orientul Mijlociu.
Pentru inceput, ea acuza ipocrizia celor care saluta frenetic venirea imigrantilor, spunand de fapt ca vor sa arate celorlalti cat sunt de virtuosi. „Acesti oameni vorbesc de fapt despre ei. Exprimarea publica a compasiunii arata ca acea persoana este buna. Absenta unei astfel de atitudini demonstreaza cruzime. Se cheama ‘semnalarea virtutii’, iar acum a ajuns la niveluri nebunesti cu criza refugiatilor”, scrie Phillips.
Ea a adaugat ca multi dintre imigranti nu sunt refugiati, asa cum sustin liderii de opinie de stanga, ci au venit din motive politice si economice.The NewYorkTimes a
„Nu este criza umanitara. Este o criza politica: un val imens si fara precedent de oameni si misca spre zonele dezvoltate, amenintand sa inghita Europa. Acesti oameni nu incearca sa isi salveze viata”, mai spune Phillips.
Consecintele acestei migratii vor schimba Europa pentru totdeauna, adauga jurnalista.
„Marea majoritatea a acestui val sunt musulmani. ONU estimeaza ca 70% dintre imigranti sunt tineri. Daca se stabilesc in Europa, foarte probabil ca vor veni si familiile lor. Prin urmare, cultura Europei va fi transformata. Angela Merkel a admis deja ca Germania va fi schimbata de acest aflux socant”, scrie Phillips.Cargourile cu refugiaţi islamici,
Un alt aspect sesizat de jurnalista este ca Europa accepta entuziasta atat de multi musulmani, in timp ce ii respinge pe refugiatii crestini.
„Asa cum spunea lordul Carey of Clifton, fostul arhiepiscop de Canterbury, crestinii din Orientul Mijlociu au fost crucificati, decapitati, violati, fortati sa se converteasca, insa guvernul britanic a refuzat sa acorde azil crestinilor care incercau sa plece din Irak si Siria. Cu putine exceptii, precum Polonia si Cehia, tarile crestine din Europa se inchid in fata refugiatilor crestini in timp ce isi deschid granitele pentru sute de mii de musulmani”, a subliniat jurnalista de la The Times.
sursa: aktual24.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.