The Telegraph: Cine crede că „certificatul covid” ar fi o măsură temporară...

The Telegraph: Cine crede că „certificatul covid” ar fi o măsură temporară se păcălește singur

0 69
November 12, 2020, Taiwan: In this photo illustration a person's hand holds a vaccination card from the World Health Organisation and a French Passport. (Credit Image: © Walid Berrazeg/SOPA Images via ZUMA Wire)

Articol interesant în cotidianul The Telegraph din Marea Britanie. Vă lămuriți pe deplin despre situație încă din titlu: „Cine crede că «certificatul covid» ar fi o măsură temporară se păcălește singur. Există prea multe interese în joc pentru a permite ideii să moară odată cu pandemia!
Câți dintre noi, aici, am fi acuzați că răspândim teorii conspiraționiste dacă am susține așa ceva?
Oare autorul articolului, Ross Clarck, va fi combătut de mai marii luptei cu pandemia de la noi după aceste afirmații?

Și acum pasajul cheie din articol:
Pașapoartele de vaccinare sunt doar o măsură temporară, ni se va spune – doar pentru a ne proteja în timpul pandemiei. Dar puteți paria că în curând se vor preschimba într-o carte de identitate pe smartphone, pe care suntem așteptați să o purtăm oriunde mergem – cel puțin dacă dorim acces la orice spațiu comercial sau clădire publică. Există prea multe interese pentru a permite ideii să moară odată cu pandemia. Există mari averi de făcut pentru industria tehnologică, dacă aceasta poate convinge guvernele și organizațiile comerciale să ne impună cărți de identitate electronice, care pot fi apoi utilizate pentru a colecta, stoca și accesa datele noastre personale.”

Acestea fiind zise, ați înţeles câte ceva despre adevăratele mize și nu vă mai plictisim aici cu „prostioare”.
Iată și fotografia paginii, pentru conformitate!

P.S. Raluca Prună spunea anul trecut că „drepturile omului sunt un lux”. Acum înţelegeţi că avea dreptate, mai ales dacă ne uitam cât de bine a ajuns…

Sursa: yogaesoteric

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.