Tezele unice continua cu proba la limba romana

Tezele unice continua cu proba la limba romana

0 57

Marti, 13 mai, elevii claselor a VII-a si a VIII-a vor sustine proba la limba si literatura romana, din cadrul tezelor cu subiect unic pe semestrul al doilea, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei. Elevii vor avea la dispozitie doua ore pentru a rezolva subiecte de dificultate medie, folosind notiuni si metode studiate la scoala.
Tezele vor fi corectate in centre special desemnate in acest sens. Fiecare lucrare va fi evaluata de doi profesori, altii decat cei din unitatile de invatamant de la care provin tezele. Profesorii au la dispozitie trei zile pentru corectarea tuturor tezelor, in baza unui barem care va fi afisat, dupa examen, pe www.subiecte2008.edu.ro.

Matematica, ultima proba
Dupa examenul la limba si literatura romana, elevii vor mai avea de sustinut un singur examen in cadrul tezelor cu subiect unic. Este vorba de proba la matematica, programata pentru vineri, 16 mai, urmand ca pe 29 mai sa fie depuse eventualele contestatii.
La sesiunea curenta a tezelor cu subiect unic sunt asteptati sa participe, la toate probele, 218.290 din clasa a VII-a si 212.291 din clasa a VIII-a.
Elevii care absenteaza din diferite motive vor putea sustine proba in perioada speciala din lunile mai si iunie.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.