TEZAURUL DE LA RUȘI – descoperire istorică la Brașov- s-a găsit Dosarul...

TEZAURUL DE LA RUȘI – descoperire istorică la Brașov- s-a găsit Dosarul cu detaliile conținutului, redactat la ordinul Mareșalului Ion Antonescu

Descoperire istorică de o importanţă uriaşă la Braşov. Un ungur, Attila Szocs, din Braşov şi un arab căsătorit cu o româncă, ce se ocupă de restaurarea pieselor vechi de mobilier, au găsit, într-un dulap vechi, Dosarul tezaurului României trimis la Moscova în anii 1916-1917.
Totul s-ar fi întâmplat în luna mai a anului trecut, iar de atunci Dosarul a ajuns pe mâinile unui avocat escroc şi într-un final la procurorii DIICOT şi apoi la Banca Naţională a României.

Attila Szocs, un bucătar din Braşov şi iranianul stabilit în România de mai bine de 30 de ani, au cumpărat dulapul de epocă şi încercau să îl restaureze atunci când au făcut descoperirea uriaşă.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Maresalul-ion-antonescu.jpg

În interiorul dulapului, în spatele unui perete fals, cei doi au găsit, neatins de 80 de ani, dosarul pe care Ion Antonescu l-a trimis, în anul 1941, împreună cu Armata, la Moscova, pentru revendicarea/recuperarea tezarului României.

Acest lucru stabileşte exact că, la acea vreme, Antonescu era ferm convins că nemţii vor cuceri Moscova, motiv pentru care pregătise dosarul de revendicare a tezarului României.

ȘOC ISTORIC - Dosarul TEZAURULUI

Ce conţine dosarul prin care Maresalul Ion Antonescu cerea tezarului României

Dosarul conţine 200 de pagini în care sunt descrise toate bunurile pe care România le-a trimis la Moscova în perioada 1916-1917.
Paginile cuprind până la cele mai mici detalii ale valorilor transportate de la Bucureşti şi Iaşi către Moscova şi care nu au fost recuperate nici astăzi.
„Detaliat, Tezaurul evacuat la Moscova şi evaluat la Lei 6.500.000.000 se compune din: bilete de bancă, aur, argint, nichel, numerar, bijuterii şi alte obiecte de valoare”, se arată în dosarul tezaurului României de la Moscova.

COMENTARII

  1. Prea tarziu. IMBECILUL NAZIST cu FRIGIDA si STERILA lui nevasta au RETROCEDAT TEZAURUL GRUPULUI ETNIC GERMAN.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.