Texas record mondial în lupta cu „pandemicul virus” COVID

Texas record mondial în lupta cu „pandemicul virus” COVID

0 81

Conducerea statului Texas alături de mai multe state americane a decis în a doua jumatate a lunii martie a.c. să renunțe la măsurile restrictive cunoscute și promovate de OMS și dr. Anthony Stephen Fauci în lupta cu virusul SARCOV 2.
Consecințele au fost dintre cele mai neașteptate. Covid-ul a inceput să stagneze și chiar să se reducă rata de infectare.
Conform revisteri americane Newsweek cazurile de coronavirus au scăzut la un nivel record în Texas, la aproximativ trei săptămâni după ce statul a ridicat obligativitatea purtarii măștii, a redeschis afacerile etc.
Verzi mai jos textul publicat de celebra revistă.
Astăzi, rata de pozitivitate Covid a scăzut la un nou minim, s-a înregistrat: 4,95%. Spitalizările au scăzut la un minim de 6 luni. În această săptămână avem 1 milion de vaccinuri disponibile„, a scris duminică guvernatorul Texasului, Greg Abbott.

Coronavirus cases have dropped to a record low in Texas roughly three weeks after the state lifted its mask mandate and reopened businesses.
„Today the 7-day Covid positivity rate dropped to a new recorded low: 4.95%. Hospitalizations dropped to a 6 month low. This week we have 1 million 1st vaccines available,” Texas Governor Greg Abbott wrote in a tweet on Sunday. „Everyone now qualifies for a shot. They are highly recommended to prevent getting Covid but always voluntary.”
Pentru mai multe detalii aici: newsweek

Horia D.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.