Tetkron nu sisteaza apa calda. Deocamdata!

Tetkron nu sisteaza apa calda. Deocamdata!

0 822

Consilierii locali cauta solutii legale pentru a debloca situatia generata de neplata facturilor restante catre furnizorul de agent termic, care a inregistrat la randul lor datorii la gaz. In perioada urmatoare, Tetkron va face o parte din plati catre furnizori pentru a stinge cele mai vechi datorii din debitul de 10,5 milioane de lei

Brasovenii conectati la reteaua centralizata Tetkron nu vor ramane fara apa calda. Consilierii locali cauta solutii legale pentru a debloca situatia generata de neplata facturilor restante catre furnizorul de agent termic, care a inregistrat la randul lor datorii la gaz. In perioada urmatoare, Tetkron va face o parte din plati catre furnizori pentru a stinge cele mai vechi datorii din debitul de 10,5 milioane de lei.
Astazi a avut loc o noua sedinta AGA la Tetkron pentru solutionarea situatiei dificile in care se regaseste compania.
Consilierii locali care fac parte din Adunarea Generala a Actionarilor s-au intrunit din nou, dupa ce sedinta de luni nu a dus la niciun rezultat, in conditiile in care problemele distribuitorului de agent termic sunt complicate si de ancheta DNA in curs.
Numele unora dintre membrii AGA apar in dosar, asa ca au interdictie de a se intalni cu alti reprezentanti ai societatilor implicate.dus
De data aceasta intalnirea alesilor locali a fost mai fructuoasa, spune viceprimarul Ciprian Bucur, care spune ca in perioada urmatoare conducerea executiva va face niste plati partiale catre furnizori pentru a ma diminua din facturile restante cu termene mai vechi.
De asemenea, s-a decis consultarea unei case de avocatura pentru a lua hotarari in deplina legalitate.
Edilii dau asigurari ca, in ciuda problemelor distribuitorului si furnizorului de agent termic, brasovenii inca racordati la Tetkon nu trebuie sa se teama ca le va fi oprita apa calda.
Urmatoarea sedinta AGA tetkron a fost programata pentru data de 26 august.
Tetkron are datorii de 10,5 milioane lei catre furnizorul de agent termic, in timp ce aceasta din urma are de achitat doua facturi, deja scadente, catre furnizorul de gaze naturale.

 

Vifor Rotar

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.