Testarea TOEFL se poate sustine si la Brasov

Testarea TOEFL se poate sustine si la Brasov

0 224

Incepand din luna iunie, brsovenii care doresc sa urmeze cursurile scolilor de peste hotare care solicita certificarea cunostintelor de limba engleza, vor putea sa isi testeze cunostintele si la Brasov.


?


TOEFL – Test of English as a Foreign Language


Centrul EUROaptitudini este centru acreditat TOEFL – Test of English as a Foreign Language. Testul TOEFL este necesar pentru admiterea in colegii si universitati unde limba de predare este limba engleza. Mai mult, multe agentii de certificare, de licentiere si agentii guvernamentale, precum si programe de exchange si burse folosesc scorurile TOEFL pentru a evalua proficienta in limba engleza pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleza.


Centrul Euroaptitudini administreaza testarea TOEFL si la Brasov incepand din aceasta luna.


Testul TOEFL ?contine patru sectiuni si durata lui poate varia intre 3,5 si 4,5 ore. Inscrierea pentru sustinerea testului se poate face on-line, telefonic sau prin posta, insa cea mai rapida metoda este cea on-line, utilizand site-ul oficial www.toefl.org. La Brasov, testul se sustine in sala de testare de pe str. Castanilor 2, et. 1, ap. 2-3.?


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.