Pe stadionul din Ghimbav s-a disputat astăzi un meci de verificare, între nou promovata în liga a treia, Înfrăţirea Agromec Hărman şi FK Miecurea Ciuc, de asemenea, din eşalonul trei al fotbalului românesc. Înfrăţirea a apelat la stadionul din Ghimbav, deoarece la satadionul propriu se execută lucrări la vestiare. Echipa din Hărman este pregătită de Gabi Kajcsa, care a folosit tot efectivul de care dispune, în care au fost aduşi mai mulţi juniori, cu toţii pregătindu-se pentru startul în liga a treia. În plus, echipa din Hărman este angrenată şi în Cupa României şi va disputa miercurea viitoare un meci pe teren propriu, contând pentru faza a doua a competiţiei. Echipa din Miercurea Ciuc este pregătită de fostul ,,stegar” Robert Ilyeş, care la 41 de ani dă dovadă de ambiţie şi rezistenţă, din moment ce a jucat şi el în repriza secundă. Scor final : 0-0, după un meci presărat cu ocazii importante la ambele porţi, dar, din păcate, fără goluri.

Echipa din Hărman a început în urmaătoarea formulă : Dărăbanţ – Zaharia, Cherciu, Popică, Ilioaia – Plumb, Codreanu, Căprariu, Vârlan – Boţia, Strătilă

Au mai jucat : Stanciu, Pavel, Dârstar, Szabo,Stan, M. Pop, Pasăre, Damian, Feraru

Picture 024 1Gabi Kajcsa : ,,Un test útil pentru campionat. Mai avem de lucrat mult, mai ales la integrarea juniorilor în teren. Ne vom axa pe căutarea de juniori,în condiţiile obligativităţii folosiriilor la meciurile din liga a treia. Dacă găsim 3-4 juniori buni, eu zic că ei vor face diferenţa. Va urma miercuri meciul din Cupa României, după care cîteva meciuri amicale, până la startul campionatului”.

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.