Tess Rally Dunlop va avea loc la Brasov

Tess Rally Dunlop va avea loc la Brasov

0 96
Intre 21 si 23 martie 2013 va avea loc la Brasov, Campionatul National de Raliuri unde Clubul Sportiv Auto Blic, organizeaza o noua editie a Tess Rally Dunlop.
Sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul se deruleaza pe 436,96 km de asfalt, dintre care 140,25 km apartin celor 10 probe speciale. Shakedown-ul (teste cu circulatia inchisa) se desfasoara la Rasnov, joi, incepand cu ora 12:00.
Prezentarea concurentilor are loc vineri, de la aceeasi ora, in fata cladirii Modarom, iar startul raliului va fi dat la ora 14:00, din parcarea Carrefour Brasov, acolo unde se afla parcul service.
In aceasta zi vor fi parcurse specialele Paraul Rece, Poiana Marului, Sinca Noua si superspeciala nocturna Poiana Brasov, care ia startul la ora 20:04 la Biblioteca „Gheorghe Baritiu”, cu sosirea in parcarea din Poiana Mica.
In cursul zilei de sambata, participantii vor parcurge restul probelor speciale: Babarunca, Cheia, Paraul Rece de doua ori, Rasnov si Poiana la vale, aceasta din urma pornind din Poiana Brasov la ora 17:40, cu finish-ul pe Dealul Warthe.
Dupa doua zile de concurs la cote maxime, raliul se incheie in fata cladirii Modarom din Brasov, cu festivitatea de premiere programata tot sambata, de la ora 20:00.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.