Terminalul Aeroportului va fi finalizat în maxim o lună

Terminalul Aeroportului va fi finalizat în maxim o lună

5 44

Lucrările la terminalul Aeroportului Brașov- Ghimbav au avansat mai repede decât era așteptat, astfel că la jumătatea lunii martie ar putea fi finalizate.
Aceste lucrări au început în martie 2020, iar Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, vrea să bată un record național prin construirea unui terminal de aeroport în maxim un an.
Interioarele Aeroportului arată aproape finalizate, la ele lucrându-se de zor în perioada iernii, chiar în condițiile restricțiilor pandemice. Lucrările au fost bine organizate și programate, astfel că în toamnă exteriorul a fost aproape finalizat ca structură, permițând desfășurarea lucrărilor la interioare pe tot parcursul iernii.
Nu același lucru se poate spune despre autostrada București- Brașov, a cărui tronson Comarnic-Brașov nu va fi finalizat înainte de 2030, conform declarațiilor ministrului Drulă.
Probabil că acesta ar trebui demis imediat ce aeroportul Brașov va fi finalizat în acest an, astfel că Adrian Veștea să poată deveni ministru al Ministerului
Transporturilor, pentru a scurta termenul finalizării tronsonului de autostradă amintit cu cel puțin șapte ani.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

  1. Va fi noua grădină etnobotanică a metropolei Brașov. O să fie plin de plante exotice pentru că fluxul de călători se va micșora, în consecință prețurile biletelor de avion va crește iar românii vor reîncepe să meargă în occident înghesuiți în microbuze.

  2. Referitor la autostradă:
    Țin să vă precizez că următorul “număr prim” după doi și trei este cinci.
    Deci scrieți 2035 !

  3. Chiar nu stiu ce merite exceptionale are persoana mentionata in realizarea in “timp record” a terminalului ; rezonabil este sa mentionam ca meritul apartine exclusiv firmei bucurestene BogArt condusa de Domnul Raul Doicescu,despre care nu se mentioneaza nimic ; este una din firmele de constructii 100% romanesti de prestigiu si care a mai realizat constructii importante la standarde inalte de calitate ;in Brasov BogArt a construit Coresi Mall si cladirea de birouri de vis a vis de Spitalul Judetean ; nostim este insa cum un om se poate lauda intr-una cu orice si cum este preocupat pana la obsesie de propria imagine…din cate imi amintesc,Domnul Cancescu nu s-a mai laudat atat ca el a construit pista si ca si aceasta a fost realizata intr-un timp record ,aproximativ 15 luni ; nu aceleasi “recorduri” se inregistreaza la cele 9 obiective pe care o firma din Sibiu ar fi trebuit sa le finalizeze de mult,dar despre care nu se sulfa o vorba..ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici nu au inceput lucrarile de indiguire ale canalului Besalcin;.cat despre turnul de control,tot nu stim daca va fi fizic,remote sau virtual ; # tu unde vrei sa zbori? 😃😃😃 ; asa ca # mai usor cu pianul pe scari…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.