Terminale RAT in regim de autogara

Terminale RAT in regim de autogara

0 438

Capetele de linie de la Rulmentul, Triaj, Poienelor si Bartolomeu vor putea fi folosite atit de transportatorii care se deplaseaza in judet, cit si de cei care fac curse interjudetene sau internationale. Regia Autonoma de transport va putea oferi operatorilor de transport si servicii de monitorizare si dispecerat.

Capetele de linie de la Rulmentul, Triaj, Poienelor si Bartolomeu vor putea fi folosite atit de transportatorii care se deplaseaza in judet, cit si de cei care fac curse interjudetene sau internationale.

Regia Autonoma de transport va putea oferi operatorilor de transport si servicii de monitorizare si dispecerat.
RAT Brasov tocmai a obtinut avizele necesare functionarii in regim de autogara a celor patru terminale. terminal triaj

RAT va putea oferi operatorilor de transport servicii in baza unor contracte semnate cu acestia.

Regia brasoveana poate asigura monitorizarea intrarilor si iesirilor din capete de linie, sesizarea eventualelor abateri de la graficele de circulatie si va oferi raportari lunare referitoare la activitatea desfasurata in aceste terminale.

Unul dintre obiectivele proiectului de modernizare a acestor terminale si folosirea lor si in regim de autogara il constituie realizarea unor noduri de transfer a populatiei care locuieste in imprejurimile municipiului Brasov. Proiectul este menit sa asigure deplasarea acestora catre si de la locul de munca sau scoala in Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.