Terenuri de 10 milioane de lei scoase la licitatie de Finantele brasovene...

Terenuri de 10 milioane de lei scoase la licitatie de Finantele brasovene

0 72

Finantele brasovene sunt gata sa vanda maine aproximativ 160.000 de metri patrati, teren care cuprinde si constructii, apartinand Prescom Brasov, patronata de omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie.


Terenul face parte din patrimoniul imobiliar al fostei societati comerciale Romacril SA Rasnov, preluata sti lichidata de Neculaie.


Pretul de pornire al licitratiei organizata de Administratia Finanetlor Publice Brasov (AFPB) este de 8,242 milioane de lei, fara TVA.


De asemenea, AFP Brasov va organiza peste doua saptamani o noua licitatie pentru vanzarea a doua terenuri apartinand societatii Finany Master, respectiv un teren de 3.000 de metri patrati in intravilanul orasului Sacele, cu pretul de pornire de 89.751 de lei, si un altul, de 11.300 de metri patrati, langa cabana Bunloc, pretul de pornire al licitatiei fiind de 1,747 milioane de lei, iar terenurile au destinatia de faneata.


Finantele brasovene organizeaza frecvent astfel de licitatii pentru vanzarea unor bunuri mobile ale societatilor comerciale care sunt executate silit, pentru ca nu si-au achitat la timp datoriile acumulate la bugetul de stat.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.