Tepe cu masini prin conturi de banca

Tepe cu masini prin conturi de banca

0 555

Un brasovean a pierdut recent 1200 de euro printr-o astfel de tranzactie dar nu este singura victima a acestor anunturi inselatoare. Pentru a avea toate aparentele unei actiuni legale, tranzactia se face printr-o firma de transfer de bani, impotriva careia au fost depuse mai multe sesizari

Escrocii au gasit o noua metoda de a pacali cleintii care se afla in cautarea unui autoturism second-hand. Un brasovean a pierdut recent 1200 de euro printr-o astfel de tranzactie dar nu este singura victima a acestor anunturi inselatoare. Pentru a avea toate aparentele unei actiuni legale, tranzactia se face printr-o firma de transfer de bani, impotriva careia au fost depuse mai multe sesizari.
Anuntul de pe site-urile specializate de masini este extrem de avantajos, in conditiile in care masina este cu citeva sute de euro mai ieftina decit in alte situatii.
Toata conversatia cu vanzatorul se poarta pe email. Masina este in tara, proprietarul plecat peste hotare iar cumparatorului i se cere sa demonstreze ca are banii pe un cont pe numele sau. In cazul brasoveanului pacalit recent, vinzatorul masinii era o doamna in virsta plecata in strainatate.bani transfer
Cand abia astepta sa se bucure de afacerea facuta si sa vada masina dorita, cumparatorul a avut surpriza neplacuta de a fi rama sfara bani.
Brasoveanul a pierdut astfel 1.200 de euro incercand sa achizitioneze o masina care ii era de ajutor la munca. Comisariatul pentru protectia consumatorului a primit zeci de sesizari legate de astfel de situatii.
Dupa ce va fi identificat, escrocul va fi deferit justitiei iar compania de transfer de bani risca o amenda usturatoare si masura restituirii sumelor cu care au fost pagubiti clientii.

 

Vifor Rotar

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.