Teo Trandafir deputat PDL!

Teo Trandafir deputat PDL!

0 148

Cu o lege stramba si un “blat” al partidelor peste care s-a suprapus Curtea Constitutionala, care a balbait cine si cum poate sa candidetze, bucurestenii au stat departe de urnele de vot. Astfel mandatul detinut de PC in Colegiul 19 din Bucuresti a trecut la PDL. Teo Trandafir a obtinut 53,59% din voturi, 6473 de voturi, la alegerile din Colegiul 19, in timp ce Liliana Minca a intrunit 46,41%, 5.605 voturi, dupa centralizarea datelor din toate cele 61 sectii de votare, potrivit Biroului Electoral Municipal.
Rezultatele finale ale alegerilor vor fi date publicitatii (azi) luni, in jurul orei 12.00, dupa centralizarea de catre BEM a proceselor verbale primite de la sectiile de votare
Prezenta la vot a fost cea mai slaba din istoria democratiei romanesti – doar 14,65% dintre alegatorii cu drept de vot s-au prezentat la urne.

Declaratiile “concurentelor”
„Este un moment foarte important pentru mine. Nu stiu daca inteleg cum s-a schimbat viata mea pentru ca lucrurile s-a desfasurat foarte, foarte repede. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati venit la vot, dar si celor care nu ati venit la vot pentru ca ne-ati transmis un mesaj important, cum ca politica trebuie sa se schimbe”, a declarat Teo Trandafir, dupa anuntarea rezultatelor.
Liliana Minca si-a recunoscut infrangerea. „Teo Trandafir a castigat astazi. A castigat si domnul Adrian Sarbu, care a consacrat-o. Dar, trebuie mentionat ca microfonul de la tribuna Parlamentului nu are sigla de partid. Astazi, castigator este si domnul Sarbu de la Pro TV, pentru ca a consacrat-o pe Teo Trandafir. (…) Oricum, vor mai fi alegeri si, daca vom sta in casa, trebuie sa recunoastem ca ne meritam soarta. Si, daca vom da posibilitatea asta, cu siguranta se va intampla peste tot – PDL sa castige, indiferent ca vor fi candidati de imprumut, indiferent ca notorietatea va invinge valoarea”, a spus candidata aliantei PSD-PC
Liliana Minca a acuzat „o campanie murdara din partea PDL”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.