Tentative de racolari pedeliste

Tentative de racolari pedeliste

0 55

In disperarea lor ca le fuge presul de sub picioare si bazati pe faptul ca, in toate timpurile – ce coincidenta! – aurul a avut o culoare batand spre portocaliu, pedelistii au inceput, dupa ce s-au convins ca, in mod normal motiunea trece, sa incerce racolarea unor parlamentari din cealalta tabara.
Jocul s-a facut pe mai multe culoare, dar toate cu aceeasi tinta: cei abordati sa absenteze de la votarea motiunii sau sa voteze pentru respingerea ei.
Metodele sunt multiple si in raport de datele detinute despre fiecare potential subiect: banul in mana (cont), excursii de vis plus bani de cheltuiala, santaj cu scoaterea la iveala a vreunei „scrisorele pierdute”, plasarea de femei cu antena si camera video implantate in sfarc, promisiuni de marire, chiolhane, orgii si cate si mai cate altele care pot „sensibiliza” un om.
Ca multi nu vor spune nici mac si unii dintre ei vor vota, totusi, dupa constiinta, asta este clar. Insa sunt si oameni de buna credinta care au dat pe fata toata tarasenia.
Astfel, Florin Turcanu, de la PNL, a afirmat ca PD-L i-a oferit bani sa nu fie prezent la votul motiunii de cenzura.
Deputatul liberal Florin Turcanu a declarat intr-o emisiune a unui post de radio ca PD-L i-ar fi oferit bani ca sa nu se prezinte azi la Parlament, atunci cand va fi votata motiunea de cenzura „11 impotriva Romaniei”.
„PD-L mi-a oferit bani sa nu fiu prezent la votul motiunii de cenzura”, a spus presedintele filialei PNL Botosani, Florin Turcanu. Oferta ar fi venit din partea unui om de afaceri influent din Botosani, afiliat PD-L, ca doar nu era sa se duca la Turcanu tocmai Boc sau Udrea sau Berceanu.

La randul sau, vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a declarat ieri dimineata, tot la acel post de radio, ca are certitudinea si poate aduce si dovezi despre racolarile pe care PD-L le face din randul liberalilor si social-democratilor. Fenechiu a precizat ca PD-L foloseste mai multe trucuri decat isi poate imagina cineva, incepand de la dosare penale si pana la sume mari de bani.
Ma intreb – oare chiar prosteste? – de ce nu se duce Relu Fenechiu, cu dovezile, asa, frumusel, pe la DNA si alte asemenea institutii? Caci este vorba de chestii penale si se poate oricand organiza flagrantul. Ce, exista oare interese si mai interesante?
Relu Fenechiu a afirmat ca unui membru al PNL i s-au oferit 100.000 de euro pentru a trece in barca democrat-liberalilor. Conform presedintelui filialei PNL Botosani, Florin Turcanu, ar fi vorba de deputatul Neculai Rebenciuc.
Bine, intotdeauna au existat, in asemenea momente mai deosebite, tentative de racolare sau corupere, unele reusite, altele nu. Dar ce se intampla acuma parca intrece normalul si ochiul dracului pare mai deschis si mai lucitor ca oricand.
De unde naiba or fi avand pedelistii atatia bani? Ia sa vedem, ghiciti?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.