Tentativa de suicid la Codlea

Tentativa de suicid la Codlea

0 103

Barbatul a incercat sa se sinucida, folosind un pistol artizanal.
Nicolae Burlan, in varsta de 56 de ani, a fost descoperit, in stare de inconstienta, de catre fiul sau in locuinta comuna a celor doi. Baiatul a alertat autoritatile in jurul orei 9.40. Dupa o ora de la producerea incidentului echipajele SMURD sosite la faþa locului au reusit sa-l stabilizeze pe Nicolae Burlan, urmand ca acesta sa fie transportat la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Brasov pentru primirea de ingrijiri complexe.

„Din primele indicii, se pare ca este vorba de o tentativa de sinucidere, barbatul impuscandu-se in cap cu o arma artizanala. La fata locului s-au deplasat mai multe echipe de politisti care vor stabili conditiile in care s-a produs tragedia”, a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
O varianta a tentativei ar fi fost aceea ca victima ar fi avut un conflict cu o alta persoana, insa acest lucru nu a fost confirmat ulterior de politisti.

Un vecin al barbatului, fost coleg de serviciu cu acesta, a declarat insa ca in ultima vreme Nicolae B. era foarte deprimat din cauza ca fusese retrogradat la locul de munca, de la functia de sofer la cea de paznic, dar ca niciodata nu i-a vorbit ca ar intentiona sa-si ia viata.
Cercetarile continua pentru aflarea intregului adevar si a cauzelor care au dus la acest incident.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.