Tentativa de jaf armat la Gheorgheni

Tentativa de jaf armat la Gheorgheni

0 58

Doi indivizi mascati si inarmati cu un pistol au incercat ieri sa jefuiasca o casa de amanet din Gheorgheni, judetul Harghita.
„Vanzatoarea a ajuns la locul de munca, a descuiat usa de la intrarea in unitate si, aproape imediat dupa ea, in incinta au intrat doua persoane cu fetele acoperite de cagule negre, de statura medie, imbracate cu haine de culoare inchisa. Unul dintre cei doi a prins-o de gat, i-a pus mana la ochi si la gura, spunandu-i sa taca, insa femeia a inceput sa loveasca in mobilier cu picioarele, interval de timp in care a observat ca agresorul avea intr-o mana un pistol si purta manusi din material textil tot de culoare neagra. In acest timp, cealalta persoana incerca sa deschida sertarul unde se afla seiful, dar nu a reusit si intrucat se auzea zgomot de pasi pe scara din exterior, cei doi s-au speriat si au iesit in fuga”, a declarat subcomisarului Daniela Crisan, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Harghita.
In momentul in care au deschis usa, proprietara, care tocmai sosise si se afla pe scari aproape de intrare, a fost impinsa violent de catre unul dintre cei doi suspecti si a cazut, suferind contuzii si leziuni.
Dupa iesirea intrusilor, vanzatoarea a declansat alarma si a sunat la 112.

Politistii au alcatuit un cerc de suspecti in care au fost incluse mai multe persoane, unele dintre acestea fiind deja audiate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.